Debatmøde: Hvordan bliver vi endnu bedre til integration?

3. juni 2018 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Den socialdemokratiske byrådsgruppe og Socialdemokratiet i Sønderborg Kredsen inviterer mandag den 11. juni kl. 19.00 til debat i Multikulturhuset for at drøfte, hvordan vi bliver endnu bedre til at integrere vore udlændinge.

Der bor i dag over 8.000 borgere i Sønderborg Kommune, som kommer fra – eller stammer fra –  andre lande.

Der gøres meget – og der ér gjort meget – for at integrere vore mange indvandrere, flygtninge og familiesammenførte. Men Socialdemokratiet vil gerne diskutere, hvordan det kan gøres endnu bedre.

Artiklen fortsætter under annoncen

På mødet vil formanden for Arbejdsmarkeds- og integrationsudvalget, Jan Prokopek Jensen, komme med et oplæg om den aktuelle indsats – og hvilke tanker byrådet har gjort sig for den fremtidige indsats.

“Jeg håber mange vil tage sig tid til at møde op og deltage i debatten, så vi sammen kan få endnu større gavn at vore nye medborgere. Og jeg vil naturligvis tage alle de gode forslag og ideer med i byrådets videre arbejde”, siger Jan Prokopek Jensen i en pressemeddelelse.

29. april 2024 Samfund, Sønderborg

11 kommuner melder tolke-virksomhed til politiet

29. april 2024 Samfund

11 kommuner ophæver en fælles aftale om levering af tolkeydelser og de anmelder Mayas Tolkeservice ApS til politiet.  Indtil kommunerne får en ny rammeaftale om tolkning, skal de enkelte kommuner selv købe tolkeydelser Udbudsfællesskabet KomUdbud, der består af 11 kommuner, er blevet bekendt med, at Mayas Tolkeservice ApS på tidspunktet for tildelingen for Fremmedsprogstolkning var […]

Læs mere...