Lystfiskerdagenes kaffe- og kagehold

10. juni 2018 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

I de seneste tre dage har SOS Børnebyerne og Red Barnet været frivillige ved Lystfiskerdage på Slotskajen i Sønderborg.

“Vi sørger for maden i det, vi kalder VIP-teltet, hvor de, der er en del af arrangementet, spiser. Og så sælger vi kaffe og kage til gæster”, siger Birthe Oksen Møller fra SOS-Børnebyerne til SønderborgNYT.

“Her ved Lystfiskerdage arbejder vi sammen med Red Barnet, men til WoodSculpture – om en uge – er vi alene om VIP- og gæsteteltet”, siger Lone Junker-Hansen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Både ved Lystfiskerdage og WoodSculpture sælges der kaffe og kage til arrangementernes gæster.

“Og det er kager, som frivillige har bagt og foræret os – og det er en rigtig god måde at støtte SOS-Børnebyerne på”, siger Birthe Oksen Møller. Udgifterne til kaffe og andre ting dækker Uwe Wolff Fonden.

De andre telte

I de øvrige telte var der alt muligt, som har med lystfiskeri at gøre.

I et telt forsøgte Sebastian Parada – fra Louis Nielsen – og hans familie at lave forfang. Et andet sted sad en herre og bandt fluer – og et tredje sted var en mindre drenge dybt fascineret over en fladfisk og en lille torsk, der svømmede i et kar.

Artiklen fortsætter under annoncen

SønderborgNYT var forbi med tv-kamera og sendte live. Udsendelsen kan du se HER.

 

 

 

29. april 2024 Samfund, Sønderborg

Opsigelsen af tolkeaftalen giver en del bøvl

29. april 2024 Samfund

Opsigelsen af tolkeaftalen betyder, at Sønderborg Kommune snarest muligt skal gennemføre en ny konkurrenceudsættelse af tolkeydelser. Det tager tid, men processen er sat i gang. I mellemtiden giver det os en del bøvl i sagsbehandlingen, hvor vi skal ud og finde andre tolke for at få løst de konkrete opgaver, hvor der er behov for […]

Læs mere...