Formanden for Sønderborg Handel er ked af protestskilte

20. juni 2018 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Op til Markedsdagene blev der gravet lystigt i Perlegade og de butiksejere, der bor ud for opgravningen er ikke i tvivl om, det har skadet deres omsætning betydeligt. Gravearbejdet er stadig i gang, fordi Perlegade er på vej gennem en større renovering og samtidig bliver der skiftet rør i fjernvarmesystemet.

“Det undrer mig, kommunen ikke får sat fart i arbejdet, så vi ikke mister for meget af vores sommeromsætning”, siger en butiksejer, der ikke vil have sit navn frem.

“Sønderborg vil være både turist- og erhvervsvenlig – og det skulle kommunen prøve at sætte handling bag”, siger butiksejeren.

Artiklen fortsætter under annoncen

Formand for Sønderborg Handel, Rikke Torré, siger:

“Jeg bliver simpelthen så ked af at se sådan noget og så giver det iøvrigt ikke bedre omsætning at sætte skilte op”, siger Rikke Torré til SønderborgNYT.

“Vi ved, at i juli vil der ligge asfalt i Perlegade, så vi kan holde vores sommersalg intakt”, siger Rikke Torré. Hun fortæller videre, det har vist sig, at arbejdet med fjernvarmerørene er mere konmpliceret end ventet.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

8. maj 2024 Kultur, Sønderborg

To af numrene til Sønderborg Sommer Revy Show er på plads

8. maj 2024 Kultur

Tirsdag aften var holdet fra Sønderborg Sommerrevy Show samlet på Hotel Sønderborg Strand og revydirektør Jeanne Boel fortalte, at både åbningsnummer og slutnummer til dette års revy er på plads. “I eftermiddags fik vi koreografien kørt ind, så nu skal vi bare lige lære sangteksterne, så de sidder fast. Derudover er der 22 andre tekster, […]

Læs mere...