Kulturnatten: Slagtøjskoncert som er langt ud over det sædvanlige

9. august 2018 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Kulturnatten i Koncertsalen Alsion 24. august bliver en aften med slag i og smæk på. Schleswig-Holstein Musik Festival gæster Koncertsalen Alsion med Elbtonal Percussion, der flere gange har fået loftet til at løfte sig i Hamborg nye koncertsal, Elphilharmonie.

Koncerten hedder passende ”Night of the Drums” og vil vise, hvor imponerende og alsigt begrebet ”slagtøj” er, skriver kommunens Event-afdeling.

De fire herrer bag slagtøjsgruppen Elbtonal Percussion er kendt for ikke blot deres høje faglige niveau, men også deres show-talent og deres vedvarende udfordringer af slagtøjsgenren. Flere gange har de begejstret en fyldt Elbphilharmonie i Hamborg. Der er garanti for en koncertaften ud over det sædvanlige i Alsion.

Artiklen fortsætter under annoncen

Koncerten er et samarbejde mellem Schleswig-Holstein Musik Festival, Bund deutscher Nordschleswiger og Sønderborg Kommune.

Der kan købes billetter på HER på shmf.de

26. maj 2024 Kultur, Sønderborg

Sønderborg Lindy Hoppers fejrede dansen på Rådhustorvet

26. maj 2024 Kultur

En flashmob er, når en gruppe mennesker hurtigt samles et offentlig sted – udfører en handling – og forsvinder igen. Og det var lige det, som Sønderborg Lindyhoppers gjorde søndag eftermiddag på Rådhustorvet. “Det er Dansens Kunstdag og vi dansede en dans på Rådhustorvet. Den var med afsæt i Frankie Mannings Shimsam og jeg har […]

Læs mere...