Skal du have en bod til Lysabild Landsbymarked?

19. august 2018 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Lysabild Landsbymarked finder i år sted for 9. gang den 15. september i æblehaven ved kirken og er inspireret af middelalderens Helligblods-markeder. Derfor er markedet lagt i tilknytning til Høstgudstjenesten dagen efter.

Dagene er tilrettelagt i et samarbejde mellem Lysabild Landsbyråd og Menighedsrådet.

Styregruppen for Lysabild Landsbymarked håber, at mange også i år vil deltage i markedsdagen og igen være med til at skabe en festlig og hyggelig dag, hvor folk i alle aldre fra hele området kan mødes, få en snak og gode oplevelser.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi håber, at der også i år er mange, der tilmelder sig til boder og aktiviteter, skriver arrangørerne til SønderborgNYT.

Stadepladsenheder 3 x 3 m
Pris:
Private og foreninger kr. 100,-
Virksomheder kr. 200,-
Børn gratis
Der skal ved tilmelding angives, om der skal bruges strøm – og hvor meget.

Vi vil gerne have tilmelding til boder og aktiviteter så hurtigt som muligt hen over sommeren – og senest mandag d. 3. september til: Birthe Elmegaard Bladt, mail: [email protected] eller tlf. 2325 1243

30. april 2024 112, Sønderborg

Motorcyklist kvæstet

30. april 2024 112

Mandag var der en bilst, der ville svinge ind på en parkeringsplads ved Nørre Havnegade i Sønderborg. “Bilisten overser en motorcyklist, der kom kørende i modsat retning, så da bilen drejede til venstre blev den ramt af mortorcyklen”, siger Jeppe Ansager fra det lokale politiet. “Motorcyklisten blev kvæstet ved uheldet og er indlagt på sygehuset”.

Læs mere...