Sønderborghus: ”Gammel” jazz med unge musikere

11. september 2018 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Trods sine kun 21 år er altsaxofonisten Oilly Wallace allerede et etableret navn på den danske jazzscene. Hvor formidabel en solist og talent han er, kan man høre, når han sammen med tre andre unge danske musikere plus en garvet af slagsen gæster Sønderborg Jazzclub.

Det gør han ved sæsonens anden koncert, søndag den 16.september klokken 15 på Sønderborghus. Her spiller han sammen med sin kvartet, der har Johannes Wamberg på guitar, Mathias Petri på bas, og Frands Rifbjerg på trommer, skriver Sønderborg Jazzclub.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det bliver ”gammel”, men stadig evigung jazz fra 50’ern og 60’erne, som de unge musikere fortolker på deres helt egen måde med en vitalitet og overskud, så man kommer til at tvivle på, at de kun har ganske få professionelle år på bagen.

Oilly Wallace er stærkt inspireret af 40’ernes store altsaxofonist og stilskaber, Charlie Parker, Cannonball Adderley samt tenorsaxofonisten Dexter Gordon med den glorværdige fortid netop i Danmark.

Oilly Wallace har spillet sammen med rigtig mange af de store, danske jazznavne som Carsten Dahl, Thomas Blachman, Lennart Ginman og Ben Besiakow. Han er også en del af den Berlin-baserede gruppe Florian Menzel Quintet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Entreen er 120 kroner i forsalg og 140 kroner ved døren, mens jazzklubbens medlemmer kommer ind for 80 kroner og studerende for 50 kroner.

Du kan også købe din BILLET HER

 

 

7. maj 2024 Samfund, Sønderborg

Hør foredrag om udfordringer ved høretab og få gode råd

7. maj 2024 Samfund

Høreforeningen byder alle velkommen til et foredrag med psykolog Camilla Carlsen Bechsgaard tirsdag den 14. maj 2024, fra klokken 14:00 i Frivillighedens Hus, Perlegade 50 i Sønderborg. Camilla Carlsen Bechsgaard er cand.psych.aut. tilknyttet Høreforeningen som psykolog, og hun vil fortælle om udfordringer og give gode råd vedrørende høretab. Til arrangementet forefindes teleslynge og skrivetolke, og […]

Læs mere...