Søndag middag var der igen jazz på menuen i Det Sønderjyske Køkken, hvor Hans Jørn Wolff All Star Jazzband sørgede for at servere de jazznumre, som de plejer at spille.
“Her er det sådan, at når vi har spillet et nummer, så kommer det næste. Det har virket i mange år”, sagde Hans Jørn Wolff til de mange gæster.
Og numrene kender publikum lige så godt som orkestret gør.
“Vi spiller de numre, som vores publikum kommer for at høre. Det synes jeg sådan set, vi har pligt til”, siger Hans Jørn Wolff til SønderborgNYT.
Orkestret blev dannet omkring år 2000.
Med på holdet er basisten, Erling Tjørnelund, der siger:
“Vi har været med i mange år og er sådan en slags veteraner – og til et gammelt orkester er det svært at finde reservedele, så vi hænger ved”.
Den nuværende besætning med Hans Jørn Wolff,, der tager sig af trommer og vokal. Finn Burich, trombone og vokal, Erling Tjørnelund, kontrabas. Etlef Jacobsen, saxofoner og Christoph Cringle med banjo og vokal har spillet sammen i 15-16 år.
Succes i Det Sønderjyske Køkken
Hans Jørn Wolff All Star Jazzband og Det Sønderjyske Køkken er et rigtigt godt mix.
Søndagens koncert var – ligesom den seneste og den næste – udsolgt.
“Der er udsolgt til koncerten den 16. december, men datoerne for første halvdel af 2019 er lagt fast”, siger Jesper Kock fra Det Sønderjyske Køkken.
Han siger videre:
“Det er god mening i at bestille jazzmenu og plads i rigtig god tid. Det fleste bestiller 4-6 uger inden koncerterne”,
I det nye år
I 2019 lægges der ud med jazzmusik den 27. januar.
I februar spilles der den 24.
Så bliver det 31. marts, 28. april, 26. maj og den 23. juni.
Du kan allerede nu reservere plads til næste års koncerter og forudbetale på [email protected]
For 195 kroner reserverer man en plads med musik og frokostjazzmenu og får hertil en øl, en vand eller et glas vin.