Sønderborg Rotary Klub støtter for 11. gang Røde Kors’ julehjælp

28. november 2018 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

Det er 11. år at Sønderborg Rotary Klub har valgt at støtte Røde Kors’ julehjælp – i år med en donation på 7.000 kr. Med denne flotte donation er det muligt for Røde Kors at hjælpe endnu flere trængende familier til en god jul. Derudover er der blandt Rotarys medlemmer i Sønderborg indsamlet 3.700 kr., der specifikt skal tilgodese børnene i de trængende familier.

Donationen og de indsamlede penge overrækkes af formand for Foundation Lars Astman Smedemark, Sønderborg Rotary Klub til Røde Kors’ afdelingsformand Yvonne Lech ved et arrangement i Røde Kors butikken i Hilmar Finsens Gade fredag.  Desuden deltager fra Rotarys Foundation udvalg, Niels Sørensen samt Præsident for Rotary Hans Jørgen Zachariasen og fra Røde Kors aktivitetsleder for julehjælp Ellen Iversen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det skriver Røde Kors i en pressemedddelelse.

Røde Kors forventer i år at kunne hjælpe 80 trængende familier i Sønderborg med julepakker.

Ansøgningsfristen er den 5. december og ansøgningsskemaer kan hentes i Røde Kors butikkerne indtil fredag og afleveres i brevsprækken Hilmar Finsens Gade 10.

6. maj 2024 Kultur, Sydals

Æ Alsinge kørte til Mommark og så sig selv i tv-udsendelse

6. maj 2024 Kultur

Søndag var Æ Alsinge på knallerttur til først Høgebjerg og derefter Mommark Marina – og der er gode forklaringer på begge dele. På Høgebjerg skulle ‘Fidde’, et af prospect-medlemmerne, en lærling, have sit rygmærke – og når det lige skulle udleveres på Høgebjerg, så er forklaringen, at det netop var på Høgebjerg, Als’ højeste punkt, […]

Læs mere...