Rasmus Madsen fortæller om et liv med ADHD og mange bolde i luften

17. august 2019 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

ADHD-foreningen i Sønderborg inviterer til foredrag med Rasmus Madsen, der er 18 år, har ADHD og har startet og arrangeret en klimafestival, stået i spidsen for lokale demoer og er en fantastisk ung mand, der ikke nøjes med at snakke. Han handler, skriver AHDH-foreningen.

Rasmus Madsen fortæller sin historie i Frivillighedens Hus den 5. september klokken 19.

“Udover at være klimaaktivist og kæmpeoptimist, har jeg også ADHD. Det har bragt mig mange problemer, og bragt mig i tvivl om det hele utallige gange”, siger Rasmus Madsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Men nu bruger jeg det til noget godt”.

Hvis du har lyst til at høre en succeshistorie, lære at arrangere din egen festival, få netværk, være tosset som Rasmus Madsen eller bare at leve livet, så lad kom og hør Rasmus Madsen fortælle sin historie.

Billetter kan købes i indgangen for 20 kroner og medlemmer af ADHD kommer gratis ind.

Tilmelding på mail: [email protected]

19. maj 2024 Erhverv, Sønderborg

Boliglejere kan se frem til huslejestigning

19. maj 2024 Erhverv

Sønderborg Andelsboligforening vil skifte taget på boligerne på Rendsborgvej 1-8C i Dybbøl og har derfor om kommunal godkendelse til både at optage lån og sætte huslejen op. På onsdag skal politikerne i Økonomiudvalget give grønt lys for, at boligforeningen kan optage et lån på 4.715.000 kroner og hæve huslejen med årligt 199 kroner pr. kvadratmeter. […]

Læs mere...