Sønderborg Squash Club havde besøg af landstræner David McAlpine

8. september 2019 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Træneren for det danske squashlandshold, David McAlpine, besøgte og gav spillere fra Sønderborg Squash Club inspiration til opbygning af et effektivt træningsprogram.

David McAlpine er fra Skotland og har været træner for landsholdet i cirka fire år.

David McAlpine har studeret Sports Coaching og Sports Development. Han har tidligere været ansat i Malmø Squash Racket Club som national juniortræner.

Han er uddannet ESF level 3 coach.

Det var begrænset, hvor meget der træningsmæssigt kunne presses sammen til et par timer, men der blev givet træning og inspiration, så spillerne fik noget at bygge videre på.

Artiklen fortsætter under annoncen

For de mindre erfarne var der meget at hente.

De mere erfarne af spillerne kunne dog nikke genkendende til nogle af øvelserne, især opvarmningen. Det var godt at få detaljer genopfrisket.

“Det gør vi gerne igen”, lød det fra en svedig og tilfreds flok SSC-spillere, der sent på aftenen tog afsked med David McAlpine.

Næste hjemme kamp SSC skal ud i, er mod Esbjerg den 16. september med kampstart  kl. 18:30

26. maj 2024 Frivillige, Sønderborg

Hørup Genbrug hjalp SIND med penge til et foredrag

26. maj 2024 Frivillige

Hørup Genbrug overrakte lørdag en donation på 6.250 kroner til Lone Petersen Lock fra SIND. ”Vi skal bruge pengene til et foredrag med Carolyne Kaddu Rasmussen og nu er det nødvendige besløb i hus”, siger Lone Petersen Lock til SønderborgNYT. ”Jeg søgte også – og fik – et tilskud fra Sønderborg Kommune og jeg regner […]

Læs mere...