Sønderjysk Pigekors spirekor vokser

12. september 2019 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Der er god plads på det splinternye torsdagshold, som er oprettet til sangglade drenge og piger i alderen 4 til 6 år. I forvejen er der et onsdagshold, men der er ikke flere pladser.

“Vi har taget springet og starter endnu et spirekor og det er torsdage fra 16:30 til 17:30 de skal synge og have det sjovt i Sangcentret på kasernen”, siger pigekorets leder, Mette Rasmussen.

Det ekstra spirekor kommer, fordi der er flere, der har ønsket, at deres barn også får muliughed for at synge og have det sjovt sammen med andre børn.

Artiklen fortsætter under annoncen

SønderborgNYT var med den allerførste torsdag, hvor der var fem børn.

“Hvis I har et barn, der gerne vil være med til at synge i spirekor, så kan I bare dukke op en torsdag. I kan også ringe til os på telefon 6141 8665”, siger Mette Rasmussen.

Der er ingen optagelsesprøve til spirekoret.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

18. maj 2024 Erhverv, Sydals

Padelcentret i Hørup lukker om få dage

18. maj 2024 Erhverv

Sønderborg kommune har valgt at lukke Hørup Padel, skriver Martin Prokopek Jensen fra Fysio Performance 360° på Facebook. Fysio Performance 360° holdt indvielsesreception i det splinternye SeaDane Padel Center ved siden af klinikken på Kallehave i Hørup den 25. juni sidste år. Som nogen af jer måske ved har vi i de seneste tre år […]

Læs mere...