Veninderne Sofia Heida og Liive giver koncerter i Sønderborghus

24. september 2019 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

De to veninder Sofia Hedia og Liive –  to hovednavne, to koncerter, én aften – og det er torsdag fra klokken 20 i Sønderborghus.

Det helt friske stjerneskud, norske Liive har taget Danmark og København med en storm af charme. Hendes underspillede pop med finurlige tekster rammer lige i hjertet og tager luften ud af al selvhøjtidelighed på en dejlig befriende måde.

Liive har altid gjort tingene lidt anderledes og da hendes musikhjerte pludselig begyndte at banke mere og mere for popmusik, måtte hun følge drømmen og drage ud i verdenen. Hun kom dog ikke så langt, for hun endte heldigvis hos os her i Danmark, skriver Sønderborghus.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Sofia Hedia blæste mig bagover med sin stemme”.

Sådan sagde Søren Huss.

Det blev starten på et samarbejde, hvor Søren Huus blev mentor for Sofia Hedia i hendes sangskrivning. Sammen fandt ind til kernen af hendes meget personlige og hudløse tekster.

Sofia Heida er poetisk, personlig voksen-pop på dansk, produceret med varm minimalisme.

Din billet finder du HER på LINKET

6. maj 2024 Erhverv, Sønderborg

Hotel Alsik fejrer sine første fem år

6. maj 2024 Erhverv

I dag, mandag, er det fem år siden Steigenberger Alsik Hotel & Spa åbnede dørene for gæster – og frem til torsdag fejres fødselsdagen med en række supergode fødselsdagtilbud. I dag står Hotel Alsik som et fyrtårn på Byens Havn. ”Det var ikke let at finde frem til navnet til hotellet. Vi er jo nogle, […]

Læs mere...