Din stemme kan hjælpe Gospelfællesskabet til at vinde 100.000 kroner

4. november 2019 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

TV Syd sætter igen i år fokus på de mange fantastiske fællesskaber. I august åbnede vi for tilmeldingen til årets konkurrence, og foreninger fra nær og fjern tilmeldte sig. En jury har nomineret fem fællesskaber, som nu kæmper om at få flest SMS-stemmer og dermed vinde titlen som årets mest fantastiske fællesskab i TV Syds område og en pengepræmie på 100.000 kroner.

Gospelfællesskabet Sønderborg

Med gospelsang i centrum samler Gospelfællesskabet Sønderborg alle aldre og kulturer i et større fællesskab, hvor hver enkelt oplever styrken i at stå sammen og være en del af noget større. Gospelfællesskabet Sønderborg er et inkluderende fællesskab, der ud over deres eget fællesskab skaber værdi for lokalsamfundet og det nationale gennem koncerter og workshops, skriver TV Syd.

Artiklen fortsætter under annoncen

Send en SMS med teksten SYD 1 til 1272 for at stemme på Gospelfællesskabet Sønderborg.

Se de andre kandidater HER på LINKET

30. april 2024 112, Sønderborg

Ung mand på elløbehjul set med ‘gevær’ på ryggen

30. april 2024 112

En foreløbig ukendt mand har tirsdag eftermiddag givet anledning til utryghed i Sønderborg midtby ved at køre rundt på et sort el-løbehjul medbringende et geværlignende genstand på ryggen. Vedkommende er iført sort bluse m. hvid stribe, sort vest og hvide sko, skriver politiets vagtchef på X. Et vidne fortæller til politiet, at han har stået […]

Læs mere...