Red Barnet fik 25.000 kroner fra Trygfonden

20. januar 2020 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

Mandag aften havde Red Barnet i Sønderborg generalforsamling, men inden den begyndte, så fik Red Barnets gæst, Lisbeth Oxholm fra Tryghedsgruppen, ordet:

“I har søgt penge fra TrygFonden til jeres Familieklub, så den også i 2020 kan give gode oplevelser til sårbare familier og TrygFonden vil give Jer 25.000 kroner, så I kan arbejde videre”, sagde Lisbeth Oxholm.

“TrygFonden arbejder for sundhed, sikkerhed og trivsel – og vi mener, at alle har ret til en plads i fællesskabet. Også mennesker i sårbare situationer. Og meget gerne forebyggende – for det har kommunerne ikke penge til”, sagde Lisbeth Oxholm til Red Barnets generalforsamling i Frivillighedens Hus..

Artiklen fortsætter under annoncen

“Så alt det, som I laver, det passer ind i vores mål”.

Red Barnets formand, Bente Lauritzen, takkede for pengene.

“I Red Barnet er vi afhængige af donationer og 25.000 kroner giver os mulighed for at lave rigtigt mange aktiviteter”, sagde Bente Lauritzen.

 

 

4. maj 2024 Samfund, Sønderborg

Kontrakten er skrevet under – nu kan der rives bygninger ned i Nørager

4. maj 2024 Samfund

Fredag blev kontrakten om nedrivning af Nørager skrevet under og det var et øjeblik præget af refleksion over en lang proces, glæde over lokale kræfter og en forventning om at få det bedste ud af situationen, man er blevet sat i, skriver Salus på deres hjemmeside. Teknisk chef for SALUS Boligadministration, Brian Skou Juhler Larsen, […]

Læs mere...