Næste Promusica-koncert byder blandt andet på Kirin Winds

22. januar 2020 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Musikerne fra ProMusica inviterer til endnu en festlig koncert den 2. februar kl. 15:00 i Koncertsalen Alsion. På programmet er der blandt andet Carl Nielsens blæserkvintet, som skal opføres af ‘’Kirin Winds’’.

Jorunn Solløs, fløjte, Simona Sindrestean, obo, Catarina Zeh, fagot, Nicolai Eghorst og Jeppe Rasmussen, horn er de fem medlemmer af Sønderjyllands Symfoniorkester som har stiftet ‘’Kirin Winds’’.

De er iøvrigt prisvindere ved P2 kammermusikkonkurrencen og de har udover deres arbejde som orkestermusikere et bredt koncertvirke sammen – både nationalt og internationalt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Derudover optræder violinisten Lada Fedorova og pianisten Lucie Kaucka optræder med musik af Massenet, Sarasate og Piazzola, skriver Promusica-arrangørerne.

I den anden del af koncerten kan der opleves nykomponeret dansk musik som Frederik Zeuthens ‘’Waldeinsamkeit’’ og også J.Sibelius’ ‘’Valse triste’’ og W.A.Mozarts 25. symfoni.

Det er ‘’Ensemble Pluma’’, et klassisk kammerorkester der består af den unge musikalske elite. De har base i Aarhus  og er inviteret til at opføre de sidstnævnte, meget repræsentative stykker for den klassiske musik, værker.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er som altid fri entré.

 

4. maj 2024 Samfund, Sønderborg

Kontrakten er skrevet under – nu kan der rives bygninger ned i Nørager

4. maj 2024 Samfund

Fredag blev kontrakten om nedrivning af Nørager skrevet under og det var et øjeblik præget af refleksion over en lang proces, glæde over lokale kræfter og en forventning om at få det bedste ud af situationen, man er blevet sat i, skriver Salus på deres hjemmeside. Teknisk chef for SALUS Boligadministration, Brian Skou Juhler Larsen, […]

Læs mere...