Fysisk og mental træning i naturen

7. maj 2020 Sønderborg Skrevet af: Ole Kæhler

Fysisk og mental træning i naturen er et tilbud til alle, der ønsker en helhedsorienteret træning.

Træningen vil foregå udenfor på små hold á 6-7 personer. Fællesskabet vil være en prioritet. Samtidig vil vi holde afstand og overholde sundhedsstyrelsens anbefalinger, skriver  Annie Vase, fysioterapeut, selvudviklingskonsulent og master i naturbaseret terapi og sundhedsfremme i en pressemeddelelse

Træningen vil indeholde fysisk udfoldelse på balancebaner, styrketræning ved træer og bænke. Der vil -efter behov -være mulighed for instruktion i specifikke øvelser.

Artiklen fortsætter under annoncen

Træningen sluttes af med udspænding og mentale aktiviteter/mindfulness. Eksempelvis åbne sanserne for naturen, koble af siddende op af et træ, bruge havets brusen osv.

Mødested: P-pladsen på Marina Allé i Sønderborg.

Varighed: Ca. 60 til 75 minutter. Vi går ialt ca. 3 kilometer, hvor der er indlagt forskellige øvelser/aktiviteter undervejs.

Tidspunkter: Hold 1. Mandage kl. 14.00 – 15.15

Hold 2. Torsdage kl. 14.00 – 15.15

Tilmelding til Annie Vase på tlf. 3053-9812 – læg besked og hun ringer tilbage.

Artiklen fortsætter under annoncen

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid!

29. april 2024 Samfund, Sønderborg

Opsigelsen af tolkeaftalen giver en del bøvl

29. april 2024 Samfund

Opsigelsen af tolkeaftalen betyder, at Sønderborg Kommune snarest muligt skal gennemføre en ny konkurrenceudsættelse af tolkeydelser. Det tager tid, men processen er sat i gang. I mellemtiden giver det os en del bøvl i sagsbehandlingen, hvor vi skal ud og finde andre tolke for at få løst de konkrete opgaver, hvor der er behov for […]

Læs mere...