På lørdag kan du se Disneyfilmen Fremad i Nordborg Bio

3. juni 2020 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

“Det er med stor glæde, at vi nu igen kan åbne for filmforestillinger”, skriver Nordborg Bio i en pressemeddelelse.

På lørdag klokken 15:00 vises Disney/Pixar animationsfilmen ”Fremad” –  en film der handler om de to alfebrødre, Ian og Barley Lightfoot, der bor sammen med deres mor i en fantasy-forstad blandt trolde, enhjørninger og andre eventyrvæsner.

I følge Nordborg Bio venter der børn og barnlige sjæle en utrolig morsom og forbavsende rørende fortælling, fuld af magi og eventyr, propfyldt med drager, feer, trylleformularer, magiske sværd og hemmelige huler – alt sammen dog i uvante rammer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nordborg Bio oplyser, at de følger myndighedernes anvisninger for at skabe en tryg og god biografoplevelse og har derfor opsat håndsprit, ændret flowet i vores foyer og sørget for ekstra rengøring af biografen.

2. maj 2024 Politik, Sønderborg

To partier vil ikke spare på fysio- og ergoterapi til børn og unge

2. maj 2024 Politik

Socialdemokratiet og Enhedslisten ønsker ikke at gennemføre besparelser på fysio- og ergoterapeuter, men vil foreslå at annullere besparelser for en million kroner på netop den støtte til børn og unge. Fordi det står klart, at de foreslåede besparelser på fysio- og ergoterapeutisk støtte til børn og unge ikke kan gennemføres uden kraftige forringelser for hjælpen […]

Læs mere...