Karen Damm bød ny overinspektør velkommen til slottet

24. september 2013 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

Tirsdag stod Sønderborg Slot for en reception, hvor den nye overinspektør Carsten Porskrog Rasmussen, blev budt velkommen. Overinspektøren begyndte i sit nye job den 1. september og nu har han mødt en stor del af de mennesker, som han skal have et samspil med fremover.

Karen Damm fik hilst på rigtigt mange historie-interesserede ved receptionen på slottet.

Karen Damm fik hilst på rigtigt mange historie-interesserede ved receptionen på slottet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Carsten Porskrog Rasmussen blev budt velkommen af Karen Damm.

– Jeg vil gerne sige velkommen til Sønderborg. Jeg håber du kommer til at trives og så kan du se frem til en spændende tid, hvor der skal satses rigtigt stort i markeringen for 150-året for Slaget ved Dybbøl, siger Karen Damm fra Alssundlisten.

Tidligere overinspektør Peter Dragsbo roste Karen Damm for, at der var en repræsentant fra Byrådet, så Sønderborg fik sagt velkommen til en spændende samarbejdspartner.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

30. april 2024 Erhverv, Nordborg

Mikkel Friis-Thomsen er ny kommunikationschef i Danfoss

30. april 2024 Erhverv

Mikkel Friis-Thomsen bliver en del af Danfoss Group Communications & Public Affairs under ledelse af Kasper Elbjørn. Mikkel Friis-Thomsen er en velbevandret kommunikationsleder med erfaring i at drive kommunikationen i virksomheder med høj vækst og ambitiøse bæredygtighedsplaner. Mikkel har bl.a. drevet vellykkede internationale kommunikationsindsatser i både Vestas og Sydbank. Senest har han som chef for […]

Læs mere...