Omsorgsklubben julehyggede med Syng med og Tip et Hit

Karin og Klaus Strand-Holm. Pressefoto
Karin og Klaus Strand-Holm. Pressefoto
10. december 2021 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

Det blev en hyggelig eftermiddag med musikalsk samvær i Frivillighuset, da entertainerparret Karin og Klaus Strand-Holm på deres Danmarks-turné kom forbi Sønderborg med deres populære musikquiz Syng Med & Tip Et Hit, der i øjeblikket kører på femte tv-sæson på dk4, skriver Omsorgsklubben i en pressemeddelelse.

Her er også folkekære kunstnere som Dorthe Kollo, Dario Campeotto og Kirsten Siggaard med som solister, mens Klaus & Servants spiller til – og også medvirker med nogle af deres egne velkendte ørehængere som ”Den Bedste Pige”, ”Herstedvester” og ”Bank 3 Gange”, der i øvrigt netop har fejret 50-års jubilæum som topscorer på Dansktoppen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men til arrangementet i Omsorgsklubben OK-Sønderborg var det altså live-udgaven af det populære tv-show, som kunne opleves. Her gik parret sammen med publikum ned ad mindernes boulevard med kendte julesange fra de seneste seks årtier. Mens Klaus Strand-Holm spillede og sang, stillede fru Karin spørgsmål, som beboerne skulle gætte svarene på.

Sammen med sine trofaste tjenere i Klaus & Servants har den erfarne kapelmester og bandleder benyttet Corona-nedlukningen til at være i studiet for at indspille sange til deres aktuelle album og gøre klar til den kommende turné-sæson.

Artiklen fortsætter under annoncen

Publikum fik derfor fornøjelsen af at være med på ”Motionssangen” fra det nye album. Sangen har været nummer 1 i syv ud af de 15 uger, den har været på Dansktop-listen.

“Motionssangen giver glimrende mulighed for at få lidt genoptræning af sangermusklen, hvis man skulle være faldet lidt af på den under isolationen”, sagde Klaus Strand-Holm, der efter at have været henvist til studiearbejde i et år med restriktioner igen er glad for at være ude blandt publikum.

Umiddelbart efter ‘Syng Med & Tip et Hit-showet’ havde Omsorgsklubben besøg af julemanden og børn som sang for publikum.

9. maj 2024 Samfund, Sønderborg

Hvad med badebroen ved Fluepapiret?

9. maj 2024 Samfund

Hvad med badebroen? Sådan er der mange mennesker, der spørger Tom Sivertsen, når de besøger Strandens Ishus Badebroen ved Fluepapiret blev hårdt ramt af efterårets stormflod og i takt med, at foråret gik, så begyndte ejeren af Strandens Ishus at blive bekymret for, om der i det hele taget kommer en ny bro. “Heldigvis har […]

Læs mere...