Bomberne ved Arnkilsmaj sprænges klokken 10:45

16. november 2022 112 Skrevet af: Ole Kæhler

Sprængningen af bomberne ved Arnkilsmaj er planlagt til at ske klokken 10.45 onsdag formiddag. Uden for sikkerhedszonen er der ingen fare for borgere og bygninger. Inden for sikkerhedszonen er der en risiko for, at fragmenter vil kunne falde ned i den inderste del af sikkerhedszonen, ligesom der kan være ruder, der kan blive ødelagt.

Knap 500 beboere på Als er nu evakueret ud af sikkerhedszonen.

Det oplyser politiet.

Der er indført flyveforbud over sikkerhedszonen, indtil sprængningen er gennemført. Ligeledes er en del af Alssund afspærret for sejlads.

Artiklen fortsætter under annoncen

Siden i går eftermiddag har Syd- og Sønderjyllands Politi opsøgt samtlige relevante husstande i en sikkerhedszone på 2300 meter fra de to bomber. Borgerne er nu alle ude af området og kan først vende hjem, når myndighederne genåbner området. Politiet vil kontakte de borgere, man har telefonnumre på og opfordrer derudover borgerne til at følge med i medierne og på politiets Twitterkanal og Facebookside.

5. maj 2024 112, Sønderborg

Cyklist i solouheld

5. maj 2024 112

Søndag middag væltede en 19-årig mand, som kørte på cykel pludseligt på Skovvej i Sønderborg. “Han begyndte at få kramper”, siger et vidne til SønderborgNYT og tilføjer, at det kan være et epilepsianfald. Politiet kom også til stedet og det samme gjorde en ambulance. “Den unge mand blev kørt til sygehuset, men det lader ikke […]

Læs mere...