Præsidentskifte i Sønderborg Inner Wheel

Den nye bestyrelse, Pressefoto
Den nye bestyrelse, Pressefoto
7. juni 2023 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

Sønderborg Inner Wheel klub har holdt generalforsamling og præsidentkæden blev overdraget til Mariette Laustsen fra Egernsund. Hun skal sammen med den øvrige bestyrelse, som består af Kirsten Hesselholt, Elisabeth Jørgensen, Britta Küseler, Bodil Knudsen, Annalise Larsen og Ann Lemholt stå i spidsen for det kommende års mange spændende aktiviteter.

Inner Wheel er en international kvindeorganisation, som Sønderborg Inner Wheel klub er en del af. Vi er et netværk af kvinder i alle aldre og med forskellige baggrunde. Vi tager bl.a. på virksomhedsbesøg, hører spændende foredrag og så deltager vi i projekter, som gør en forskel for sårbare og udsatte børn og kvinder, skriver klubben i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ifm. med generalforsamlingen blev der derfor uddelt et beløb til foreningen Broens Sønderborg afdeling. Pengene kan være med til at give udsatte børn mulighed for at gå til forskellige fritidsaktiviteter i lighed med alle andre børn

Vil du vide mere om Inner Wheels arbejde og mange spændende aktiviteter så besøg www.innerwheel.dk eller kontakt et af bestyrelsesmedlemmerne.

29. april 2024 Gråsten, Samfund

Stop for salg af startnumre til Oldtimerløbet

29. april 2024 Gråsten

Forhåndsinteressen for at være med i årets Oldtimerløb i Gråsten den 25. maj er så stor, at Lions Broager-Gråsten i dag, mandag, har måttet stoppe for salget af startnumre til biler. ”Vi har fortsat enkelte pladser til andre køretøjer end biler, f.eks. motorcykler og knallerter. Men bilerne fylder nu den plads, der er – så […]

Læs mere...