To dage med jysk-fynske mesterskabskampe

FC Sønderborgs U15-hold. Pressefoto
FC Sønderborgs U15-hold. Pressefoto
22. juni 2023 Sport Skrevet af: Ole Kæhler

To dage er gået med jysk-fynske mesterskabskampe for FC Sønderborgs U15 og U13 hold.

”U15 spillede tirsdag aften en rigtig god kamp, de spillede 2-2 i den ordinære spilletid, herefter var der straffesparkskonkurrence og desværre blev det til et nederlag på 7-6. En super flot sæson og så slutte af i en finale, er et super godkendt resultat så drengene skal være stolte af det de har opnået”, siger sportschef Erik Nielsen i en pressemeddelelse.

U13 har onsdag vundet deres kamp 1-0 og blevet Jysk/Fynsk mestre, det blev fejret i bedste stil med pokal, børnechampagne og vandkamp.

Artiklen fortsætter under annoncen

Målet til 1-0 blev sat ind af Villads et minut inde i overtiden. Et meget godt og sammenspillet hold med en ung og ambitiøs træner, som bliver utrolig spændene at følge fremover.

”U14 blev nummer to i deres pulje og det samme gjorde U17, så vi ser frem til en spændene sæson efter sommerferien”, siger Erik Nielsen.

13. maj 2024 112, Nordborg

Brand på Nordals

13. maj 2024 112

Mandag aften – kort efter klokken 22 – rykkede Egen Frivillige Brandværn ud til en brand på Runevænget i Guderup. “Det var ild i et skur og den var hurtigt slukket. Nu er det op til politiet at finde ud af, hvorfor skuret brændte”, siger Bredskab Sønderborgs indsatsleder, Jan-Erik Rasmussen til SønderborgNYT.

Læs mere...