Teknik, By og Boligudvalget vil ikke ha’ et hjemløseherberg ved Damgade

6. september 2023 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Sønderborg Kommune har modtaget en ansøgning om at lave forsorgshjem på adressen Damgade 72 i Sønderborg og den kommer på bordet, når Teknik, By og Bolig-udvalget mødes tirsdag.

Ansøgeren har meddelt, at der skal være 10 værelser til udlejning samt til sundhedsfagligt personale, så som sosu-assistent, sygeplejerske og socialpædagoger hele døgnet.

“Jeg er glad for, at et enigt udvalg ønsker et §14 forbud for Damgade 72. Ud over at der ikke er et behov for flere herbergspladser i øjeblikket, handler det også om, at vi mener, det ville være uheldigt med en placering i et byområde, som i disse år allerede oplever store forandringer”, siger Venstres udvalgsmedlem, Tage Petersen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Et §14-forbud gør, at der skal laves en lokalplan for området – og det kan vare op til to år.

18. maj 2024 Erhverv, Sydals

Padelcentret i Hørup lukker om få dage

18. maj 2024 Erhverv

Sønderborg kommune har valgt at lukke Hørup Padel, skriver Martin Prokopek Jensen fra Fysio Performance 360° på Facebook. Fysio Performance 360° holdt indvielsesreception i det splinternye SeaDane Padel Center ved siden af klinikken på Kallehave i Hørup den 25. juni sidste år. Som nogen af jer måske ved har vi i de seneste tre år […]

Læs mere...