Musikskole-elever spiller eksamenskoncert

18. maj 2014 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Ti unge, musikalske talenter skal til eksamen / årsprøve på MGK. Programmet er klart og skal lige testes for et publikum. Testen finder sted tirsdag i Musikskolen fra klokken 19 og samme tid torsdag, hvor koncerten spilles i Riddersalen på Sønderborg Slot.musik2

Artiklen fortsætter under annoncen

– Scenen er sat og det er den bedste øvelse for vore studerende , siger Jan Østergaard, musikskoleder og afdelingsleder af MGK i Sønderborg. 

Tre af eleverne er allerede nu optaget på konservatorierne i Esbjerg og København, så her er der ikke så mange nerver på, når de går på scenen.

Du vil bl.a. kunne høre musik af: Mozart, Hândel, Holmboe, Schubert, Beethoven og Gade. De unge synger og spiller på kontrabas, violin, kornet / trompet og klaver.

1. maj 2024 Politik, Sønderborg

Borgmesteren holdt en 1. maj-tale om velfærd og krig

1. maj 2024 Politik

Gennem årene er der sat spørgmålstegn ved, om der er brug for en kampdag eller en kamp. Har vi ikke opnået stor velstand og fået et godt velfærdssamfund? Er der noget at kæmpe for som socialdemokrat eller som fagforening? Sådan indledte borgmester Erik Lauritzen sin 1. maj-tale fra talerstolen ved FH Sønderjyllands 1. maj-arrangement i […]

Læs mere...