Gør en indsats for voldsramte kvinder

22. januar 2024 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

På onsdag kl. 19 er der stiftende møde i Foreningen Sønderborg Kvinde- og Krisecenters Venner og det finder sted på Kvinde- og Krisecentret på Agervang i Sønderborg.

Foreningen har til formål, at skaffe økonomisk støtte til aktiviteter for krisecenterets frivillige, herunder at sikre penge til den nødvendige uddannelse af de ca. 80 frivillige.

Det skriver initiativtagerne i en pressemeddelelse.

Foreningens vil også arbejde for at skaffe midler målrettet de kvinder og børn, der er tilknyttet krisecentret. Pengene skal anvendes til formål, som ikke finansieres af Krisecentrets driftstilskud.

Artiklen fortsætter under annoncen

Initiativgruppen bag foreningen forestiller sig, at pengene skaffes gennem individuelt betalte medlemskaber af foreningen, gennem virksomhedsmedlemskaber og via donationer til foreningen.

14. maj 2024 112, Sønderborg

Der skal børn ikke opholde sig

14. maj 2024 112

Der er børn, som ind imellem opholder sig i det gamle garageanlæg på DSB-grunden ved Mejeriet. Det fortæller Kjeld Jørgensen fra det lokale politi. “Når vi ser det, så sender vi børnene væk, fordi det ikke er helt ufarligt for dem at være der. Det er gamle, forfaldne bygninger”, siger politikomissæren og opfordrer til, at […]

Læs mere...