Stor nordisk udstilling hos Kim Nørballe i Augustiana

5. juni 2014 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Livsglæde og færøsk sommer er overskrifterne på de to sommerudstillinger, som Galleri Nørballe viser på Augustiana denne sommer. Titlerne dækker på den ene side over en international udstilling af naivistisk kunst i det røde palæ og en udstilling over 11 af de bedste nulevende færøske kunstnere.

Det har taget galleriejer Kim Nørballe over et år at få sammenstykket de to udstillinger.aug5 De to udstillinger er sideløbende med sommerens store skulpturudstilling ”150 skulpturer i 100 dage”, som er placeret rundt om i de hertugelige haver ved palæerne og Nordborg Slot.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alle er velkomne til at deltage i ferniseringen på søndag 15. juni kl. 14. Jørgen Mads Clausen og Hans-Julius Ahlmann fra Kunstwerk Carlshütte holder åbningstalerne. Sønderjyllands Danseakademi står for underholdningen, når de opfører uddrag fra efterårets succesballet ”Græsstrået”.

Alle udstillinger kører fra 15. juni – 21. september.

Åbningstiderne for de indendørs udstillinger er onsdage til søndage klokken 11 – 17. Se mere på www.augustiana.dk

Artiklen fortsætter under annoncen

Se billeder fra en tidligere fernisering i den flotte park billede

4. maj 2024 Samfund, Sønderborg

Kontrakten er skrevet under – nu kan der rives bygninger ned i Nørager

4. maj 2024 Samfund

Fredag blev kontrakten om nedrivning af Nørager skrevet under og det var et øjeblik præget af refleksion over en lang proces, glæde over lokale kræfter og en forventning om at få det bedste ud af situationen, man er blevet sat i, skriver Salus på deres hjemmeside. Teknisk chef for SALUS Boligadministration, Brian Skou Juhler Larsen, […]

Læs mere...