195 søgte ind på Det Blå Gymnasium – det næsthøjeste ansøgertal nogensinde

BC Syd. Pressefoto
BC Syd. Pressefoto
5. marts 2024 Uddannelse Skrevet af: Ole Kæhler

Fredag 1. marts udløb fristen for at søge om optagelse på en ungdomsuddannelse og hele 195 unge har i år søgt ind på Det Blå Gymnasium. Det er gymnasiets næsthøjeste ansøgertal nogensinde, kun overgået af 2021, hvor tallet var 209.

Rektor Joern Radzio er glad for, at så mange unge har valgt Det Blå Gymnasium. Nu går arbejdet i gang med at sikre, at de kommende elever får en god start på skolen:

”På Det Blå Gymnasium har vi valgt at invitere de unge og deres forældre til individuelle velkomstsamtaler i løbet af foråret. Formålet med samtalen er at lære de unge at kende, så de får de bedst mulige år hos os. Desuden samler vi inden sommerferien alle kommende elever på skolen, hvor de møder deres klasse og klasselærer”, siger han i en pressemeddelelse.

12. maj 2024 Sport, Sønderborg

Både tennisdamerne og -herrerne vandt

12. maj 2024 Sport

Damerne vandt 6-0 over Aarhus 1900 og herrerne vandt 5-1 over Tarup-Pårup fra Odense Begge hold var sat til at spille hjemme i Kurhusskoven i perfekte rammer med sol, nyudsprunget skov og rigtig gode grusbaner. Mange tennis interesserede kiggede da også forbi lørdag fra klokken 11:30, hvor herrernes 2. divisionshold lagde ud, inden det stærke […]

Læs mere...