Forbered jer på nye køretider for busserne

15. juni 2014 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

Søndag den 29. juni er det store skiftedag for Sydtrafiks køreplaner. På mange af ruterne sker der ændringer – lige fra ændrede minuttal til en helt ny ruteføring – og derfor er det klogt at tjekke køreplanen i tide.bus-sydtrafik

Artiklen fortsætter under annoncen

Allerede nu er tusindvis af køreplaner sendt ud til busser og kortsalgssteder, og samtlige køreplaner er tilgængelige på Sydtrafiks hjemmeside.

Ændrede skoleruter

Stort set samtlige skoleruter ændres som følge af skolereformen, der træder i kraft fra august. Børnene skal være længere tid i skole, og derfor tilpasser Sydtrafik skolebussernes køreplaner – og i nogle tilfælde også deres ruter – så busserne kører, når eleverne skal i skole og hjem om eftermiddagen. Typisk bliver der 1-2 kørsler om formiddagen og 2-3 om eftermiddagen.

Artiklen fortsætter under annoncen

De nye køreplaner træder i kraft søndag den 29. juni.

Skoleruterne ændres dog først efter sommerferien.

5. maj 2024 112, Sønderborg

Ild i en varebil

5. maj 2024 112

Lørdag aften kørte brandbiler fra Station Sønderborg til Sjællandsgade i Sønderborg, fordi der var kommet et opkald om, at en bil stod i flammer. “Det var en varevogn og vi slukkede ilden og vendte retur igen”, siger Beredskab Sønderborgs indsatsleder, Henrik Jacobsen til SønderborgNYT. Her er der billeder fra branden.

Læs mere...