Visionsgruppen Nordals vil have penge

20. juni 2014 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Visionsgruppen på Nordals har bedt byrådet om at sende penge fra puljen til turismeudvikling på Nordals til ansættelse af en kommunal projektleder, der i en syv måneders periode kan stå for udarbejdelse af et ”Fundamentprojekt”.nordborg (2)

Artiklen fortsætter under annoncen

Konkret udarbejdes en hvidbog, der gennemtænker og beskriver mulighederne for at tænke de eksisterende turistattraktioner, overnatningsanlæg, naturområder, idrætscenter, golfbane og foreningsaktiviteter ind i en samlet turismeplan for Nordals.

Og også om tomme boliger kan konverteres til ferieboliger og om foreningerne i området kan bidrage med attraktive tilbud til turisterne, som f.eks. dykning og guidede ture mv.

Hvidbogen skal endvidere give et samlet bud på hvordan alle aktiviteterne kan samles i én markedsføringsplan, så området fremstår attraktivt og homogent overfor turisterne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Både Erhvervsudvalg og Økonomiudvalg synes, der skal sendes penge til visionsgruppen – og onsdag afgør Byrådet så, om der skal sendes en check afsted til postområde 6430.

30. april 2024 112, Sønderborg

Ung mand på elløbehjul set med ‘gevær’ på ryggen

30. april 2024 112

En foreløbig ukendt mand har tirsdag eftermiddag givet anledning til utryghed i Sønderborg midtby ved at køre rundt på et sort el-løbehjul medbringende et geværlignende genstand på ryggen. Vedkommende er iført sort bluse m. hvid stribe, sort vest og hvide sko, skriver politiets vagtchef på X. Et vidne fortæller til politiet, at han har stået […]

Læs mere...