Cykelringridningen foregår i Børneland

20. juni 2014 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Sidste år fik Børneland den store plads, hvor kræmmerne ellers havde deres mange stande. Og sådan bliver det også i år, hvor Børneland bliver større end nogensinde.

Slut med at styre udenom hestepærerne.

Slut med at styre udenom hestepærerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Vi har tidligere haft sergentelever til at stå for en militær forhindringsbane, men nu har vi ikke sergentelever i Sønderborg mere. Heldigvis har Hjemmeværnet sagt, at de gerne vil hjælpe os, siger Ringriderkomiteen. Ud over Hjemmeværnets soldater, så kommer der også en politimand på besøg hos børnene i Børneland.

Ikke mere slalom-kørsel

Nyt er også, at de mange cykleglade børn, der skal trille med i Fri BikeShops cykelringridning ikke længere skal tage turen til galgerne i slalom på grund af hestepærerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Børnene får deres egne galger sat op i Børneland, siger komiteen.

 

billede

28. april 2024 Kultur, Sønderborg

Igen en helt fantastisk velspillet folkBALTICA-koncert

28. april 2024 Kultur

Lørdag aften blev der spillet masser af folkmusik ved folkBALTICAs udsolgte åbningskoncert i Alsion og flere af tilskuerne nævnte, at de unge musikere på scenen gjorde det helt fantastisk – ikke mindst de unge kvinder, som trådte frem og sang. Albin Paulus, Årets huskunstner, fik også vist, hvor godt han mestrede sine usædvanlige instrumenter. Inden […]

Læs mere...