72 spiste sammen i Frivillighedens Hus

Sønderborg spiser sammen. Foto: Ole Kæhler
Sønderborg spiser sammen. Foto: Ole Kæhler
24. april 2024 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

Onsdag middag var der fællesspisning i Frivillighedens Hus og der dukkede 72 personer op for at nyde god mad og hyggesnakke med de andre, som var kommet.

“Arrangementet heddër Sønderborg spiser sammen og det er en udspringer af Danmark spiser sammen, om kommer fra Folkebevægelsen mod Ensomhed”, sagde frivilligkonsulent Johnny Gammegaard i sin velkomst.

“Det er bestyrelsen i Frivillighedens Hus, som har søgt penge, så I kunne komme her i dag og det er også dem, der står for det praktiske. I går var der 50 til fællesspisning i Gråsten og i morgen er det i Nordborg, der er spisning”.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det, som I skal, det er at få en god snak med dem, der sidder omkring Jer og så bare have det hyggeligt”, sagde frivilligkonsulenten.

Menuen var glaseret skinke med flødekartofler og salat – og der blev rundet af med kaffe og kage. Et ekstra krydderi var parret bag Sjov & Musik i Sønderborg, som spillede og sang.

Her er der billeder fra Frivillighedens Hus.

26. maj 2024 Kultur, Sønderborg

Sønderborg Lindy Hoppers fejrede dansen på Rådhustorvet

26. maj 2024 Kultur

En flashmob er, når en gruppe mennesker hurtigt samles et offentlig sted – udfører en handling – og forsvinder igen. Og det var lige det, som Sønderborg Lindyhoppers gjorde søndag eftermiddag på Rådhustorvet. “Det er Dansens Kunstdag og vi dansede en dans på Rådhustorvet. Den var med afsæt i Frankie Mannings Shimsam og jeg har […]

Læs mere...