Eksklusivt cykelfelt lander ved Brøggeriet torsdag

27. juni 2014 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Starten går fra Rådhuspladsen hvor Københavns Kultur og fritidsborgmester Carl Chr. Ebbesen vil sende cykØLholdet af sted lørdag den 28. juni 3f26512d21kl 12:30 med retning mod Køge.

Ølfeltet på tour

Ølfeltet på tour

Artiklen fortsætter under annoncen

Holdet der igen i år ledes af holdejer Hans Peter Jepsen består af 34 cykØLryttere samt 4 erfarne og uerstattelige servicefolk fordelt på tre følgebiler. Tourteamet skal alle i en uge køre Danmark tyndt og besøge ca. 30 besøgssteder såvel bryggerier som andre ølrelevante domiciler.

Tour de Bière 2014 bliver afviklet på fire af de danske øer, Bornholm, Sjælland, Fyn og Als inden deltagerne kommer til fastlandet  og slutter i Kolding søndag den 6. juli efter en afslutningsfest den 5. juli i Kolding.

27. april 2024 Erhverv, REGIONALT

Fleggaard: Selvom der skal betales dåsepant så forsvinder grænsehandlen ikke

27. april 2024 Erhverv

Den ellers overvejende pantfri grænsehandel bliver senest 1. januar 2029 pantzone. Det skyldes, at EU-Parlamentet i denne uge har vedtaget den såkaldte emballageforordning for alle EU-lande. Dermed forsvinder den særordning, som Tyskland hidtil har haft på området, skriver BT. Hus Fleggaard venter de på at høre om detaljerne for, hvordan ordningen bliver i praksis. ”I […]

Læs mere...