I disse dage går Sivakumar og venter på, der kommer en bil trillende med de sidste ting, der skal til, inden han kan åbne sin indiske restaurant, Curry Leaves, i Sønderborg. Nærmere bestemt er det på Nørrebro.
– Det er spændende at se, hvor mange, der kommer indenfor og prøver noget helt nyt, siger Sivakumar til Sønderborg Nyt.
Netop indisk mad har ry for være stærk.
– Der er indisk mad, der ikke er stærkt, men selvfølgelig også noget, der virkeligt er det. I Indien krydrer man jo mad anderledes end man gør andre steder, siger Sivakumar. Ideen med at blive restauratør kommer fra hans bekendte.
– Der er rigtigt mange venner og bekendte, der har spist hjemme hos mig – og de synes, at andre også skal have chancen for at opleve noget helt anderledes.
Toldvæsnet er i gang med at kigge Sivakumars inventar fra Indien igennem og når de har sikret sig, at alt er, som det skal være, så kan Curry Leaves åbne for gæsterne.
– Det bliver i løbet af ugen, siger Sivakumar.
Få et glimt fra det indiske køkken her.