Post: Brevporto stiger fra 9 til 10 kroner

1. oktober 2014 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler
Postbudene cykler for kroner i kassen, fordi de har færre breve med sig.

Postbudene cykler for få kroner i kassen, fordi de har færre breve med sig.

Siden år 2000 er godt to ud af tre breve forsvundet fra det danske brevmarked, og det er netop på grund af det massive fald i mængden, at Post Danmark har besluttet at hæve priserne. Det sker samtidig med, at kalenderen for 2015 tages i brug.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi har mange af de samme serviceforpligtigelser som tidligere, men der er færre breve til at betale for, at vi udfører dem. Og selv om vi har effektiviseret og rationaliseret, betyder det, at hvert enkelt brev skal betale en større del af de faste omkostninger, der er forbundet med at drive et fintmasket distributionsnet”, skriver Morten O. Nielsen, kommunikationschef i Post Danmark, i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

2. maj 2024 Politik, Sønderborg

To partier vil ikke spare på fysio- og ergoterapi til børn og unge

2. maj 2024 Politik

Socialdemokratiet og Enhedslisten ønsker ikke at gennemføre besparelser på fysio- og ergoterapeuter, men vil foreslå at annullere besparelser for en million kroner på netop den støtte til børn og unge. Fordi det står klart, at de foreslåede besparelser på fysio- og ergoterapeutisk støtte til børn og unge ikke kan gennemføres uden kraftige forringelser for hjælpen […]

Læs mere...