Torsdagscafé: Dræber kaffe?

16. oktober 2014 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

”Kaffe slår dig ihjel!”, ”Derfor får du tarmkræft!”, ”Lev som din indre stenaldermand”.  Vi ved alle, at vi skal tage avisoverskrifter med et gran salt. Men præcis hvordan skal vi så læse dem?

Nina Andersen.

Nina Andersen.

Artiklen fortsætter under annoncen

På Biblioteket Sønderborgs Torsdagscafé 23. oktober vil lægestuderende Nina Bjerre Andersen tage os med bag om medicinverdenen og vise, hvordan forskning ser ud i praksis.

Vi vil her få en viden, der fortæller, hvad der gemmer sig bag spisesedlernes påstande med nuancer og kritik. Nina Bjerre Andersen viser, at det ikke kun er journalister, der har interesse i at gøre vores sundhed til avisoverskrifter – også sundhedsorganisationer, medicinalvirksomheder og forskerne selv er på spil.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den lægestuderende lader kitlen hænge på knagen, når hun vil tage os med på en rejse gennem sundhedsforskning og sensationsjournalistik. Med lægevidenskaben i ryggen maner hun til besindighed, så vi roligt kan nyde vores kaffe.

 

 

27. april 2024 Erhverv, REGIONALT

Fleggaard: Selvom der skal betales dåsepant så forsvinder grænsehandlen ikke

27. april 2024 Erhverv

Den ellers overvejende pantfri grænsehandel bliver senest 1. januar 2029 pantzone. Det skyldes, at EU-Parlamentet i denne uge har vedtaget den såkaldte emballageforordning for alle EU-lande. Dermed forsvinder den særordning, som Tyskland hidtil har haft på området, skriver BT. Hus Fleggaard venter de på at høre om detaljerne for, hvordan ordningen bliver i praksis. ”I […]

Læs mere...