Såkaldt bagagerumssalg er venne-tjenester

7. november 2014 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

SønderborgNyt er blevet kontaktet af pårørende til den unge mand, der udleverer varer fra sin bil i Helgolandsgade i Sønderborg.

“Den unge mand er selv flygtning og kom hertil for mange år siden. Han ved, hvor svært det er at få pengene til at slå til og derfor tager han mod bestillinger fra asylansøgerne, så de også kan få glæde af de væsentligt lavere priser i Fleggaard”, siger en pårørende.

Faktisk er de er tale om vennetjenester helt på samme måde, som vaskeægte danskere tager sodavand eller øl med hjem til naboerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Den unge mand handler ofte i Fleggaard og han tjener ikke en eneste krone på at tilbyde asylansøgerne at tage varer med til dem. Ligesom jeg ikke tager en eneste krone for at klippe dem. Det er medmenneskelighed vi udviser og så er det sørgeligt, at det belønnes med stribevis af racistiske og fordomsfulde kommentarer”, siger den pårørende til SønderborgNyt.

6. maj 2024 Erhverv, Sønderborg

Hotel Alsik fejrer sine første fem år

6. maj 2024 Erhverv

I dag, mandag, er det fem år siden Steigenberger Alsik Hotel & Spa åbnede dørene for gæster – og frem til torsdag fejres fødselsdagen med en række supergode fødselsdagtilbud. I dag står Hotel Alsik som et fyrtårn på Byens Havn. ”Det var ikke let at finde frem til navnet til hotellet. Vi er jo nogle, […]

Læs mere...