Morten Vestergaard med i ProjectZeros bestyrelse

21. november 2014 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Pressemeddelelse:

Underdirektør Morten Vestergaard, Broager Sparekasse, er indtrådt i Project Zero A/S bestyrelsen, som hermed styrkes med lokale

Morten Vestergaard er ny mand i ProjectZeros bestyrelse.

Morten Vestergaard er ny mand i ProjectZeros bestyrelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

erhvervsrelationer og finansielle kompetencer.

Morten Vestergaard er et kendt ansigt i Sønderborg-området, hvor han er underdirektør i Broager Sparekasse, medlem af Vækstrådets bestyrelse, formand for Sønderskovskolens bestyrelse m.v.

I Broager Sparekasse har Morten stået i spidsen for sparekassens  egne ZEROcompany energieffektiviseringer og introduktionen af de populære ZERObolig- og ZERObillån. I familiens 70ér parcelhus har et energirenovering medført både besparelser og øget komfort.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Eksekveringen af ProjectZeros ambitiøse 2020-plan forudsætter mere finansiel viden og stærke relationer til Sønderborg-områdets netværk. Morten har disse kompetencer og jeg glæder mig til samarbejdet i bestyrelsen”, siger Lars Riemann, formand for Project Zero A/S.

“Som forældre til småbørn er jeg meget optaget af at koble klimaudfordringen og Sønderborgs vækstambitioner; så hvorfor ikke tænke innovative finansieringsløsninger til borgere og virksomheder ind i projekterne og få endnu mere fart på omstillingen”, siger Morten Vestergaard i forbindelse med sin indtræden i ProjectZero-bestyrelsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bestyrelsen for Project Zero A/S består herefter af Lars Riemann (formand), Frode Sørensen (næstformand), Inge Olsen, Ole Damm, Hans Lehmann og nu også Morten Vestergaard.