Kommuner med god service har størst vækst

3. december 2014 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Offentlige myndigheder og private virksomheder skal styrke samarbejdet og styrke lederskabet. Resultatet skal gerne blive mere vækst. Sådan lød det fra flere af oplægsholderne på dagens konference i Industriens Hus om ”Lederskab og partnerskaber på tværs af sektorer”.rådhus

Artiklen fortsætter under annoncen

Vækst og velfærd var to temaer, som optog de tre første talere, der repræsenterede hver sin sektor: Adm. direktør Karsten Dybvad, DI, formand Martin Damm, Kommunernes Landsforening og formand Bent Hansen, Danske Regioner.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Der er grund til at anerkende indsatsen hos dem af jer i kommunerne, der har valgt at nedsætte eller direkte afskaffe dækningsafgiften. Kommuner spiller en vigtig rolle, når det handler om at styrke virksomhederne, så de kan skaffe ordrer og aktivitet til lokalområdet og dermed fastholde arbejdspladser i Danmark”, sagde Karsten Dybvad.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det skriver Dansk Industri.

Han betonede også vigtigheden af en god servicekultur i det offentlige.

“Vi kan se, at det har betydning, når sagsbehandlingen og samarbejdet med kommunen foregår hurtigt og effektivt. Det løfter produktiviteten. Det bliver også husket, når en virksomhed skal tage stilling til, hvor man skal placere nye aktiviteter og investere i fremtiden”, sagde Karsten Dybvad.

“Vi kan simpelthen se, at kommuner med et godt erhvervsklima også er dem, som ofte har den største vækst i antallet af private arbejdspladser”, tilføjede han.

Artiklen fortsætter under annoncen

30. april 2024 Erhverv, Nordborg

Mikkel Friis-Thomsen er ny kommunikationschef i Danfoss

30. april 2024 Erhverv

Mikkel Friis-Thomsen bliver en del af Danfoss Group Communications & Public Affairs under ledelse af Kasper Elbjørn. Mikkel Friis-Thomsen er en velbevandret kommunikationsleder med erfaring i at drive kommunikationen i virksomheder med høj vækst og ambitiøse bæredygtighedsplaner. Mikkel har bl.a. drevet vellykkede internationale kommunikationsindsatser i både Vestas og Sydbank. Senest har han som chef for […]

Læs mere...