400 konfirmander og præster med i rollespil

28. januar 2015 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Den 5. februar samles 400 konfirmander og præster fra Sønderborg Provsti til et rollespil om tro og etik i Christianskirken. Dette års konfirmandevnet er tilrettelagt i samarbejde med Rollespils Akademiet, som sammen med provstiets udvalg har designet et etisk rollespil, hvor emner som godt og ondt, tro og tvivl og synd og forladelse sættes på spidsen.

Konfirmanderne sendes klassevis rundt i kirken til stationer, hvor professionelle rollespillere præsenterer dem for etiske dilemmaer, som konfirmanderne selv skal tage stilling til.

Artiklen fortsætter under annoncen

Rollespil er et stærkt værktøj til at give de unge oplevelser, som de normalt ikke kan få, og det giver dem samtidig mulighed for at eksperimentere med alternative virkeligheder og stille skarpt på vigtige emner som tro og etik.

Vi glæder os til at præsentere konfirmanderne for en tankevækkende og utraditionel gudstjeneste med fokus på etiske dilemmaer i øjenhøjde. Rollespillet afsluttes med en fælles ungdomsgudstjeneste.

Se evt. nærmere på: www.rollespilsakadamiet.dk
eller kontakt ungdomspræst Christina Holm Egelund på mail: [email protected]  – eller telefon: 51168006

3. maj 2024 Kultur, Sønderborg

Projekt Spillelyst fejrer sine første 10 år

3. maj 2024 Kultur

Projekt Spillelyst fejrer sit 10-års jubilæum med en særlig koncert, der hylder årtiets musikalske indsats og samarbejde. Koncerten finder sted på Sønderborg Musikskole den 14. maj kl. 19.00 hvor trompetist Per Nielsen vil optræde med orkestret. Per Nielsen har været protektor for Spillelyst siden starten, og har tidligere spillet sammen med eleverne. Projekt Spillelyst blev […]

Læs mere...