Studerende bag International Dag i Sønderborghus

4. marts 2015 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Så er det snart tid til det kulturelle åbent hus arrangement: ”International Day” der finder sted den 21. marts fra 12:00-14:00 på Sønderborghus.

Her kan alle besøgende få indsigt i Sønderborgs internationale miljø, hvor forskellige lande bliver repræsenteret gennem byens studerende.

Der vil være stande med typisk mad & drikke fra de studerendes hjemlande og andre overraskelser, som vil give glimt fra den verden de studerende i Sønderborg kommer.

Det bliver ikke kun lærerigt og kulinarisk, men også underholdende med musik og konkurrencer fra flere af verdens lande.

Artiklen fortsætter under annoncen

Arrangementet bliver holdt samme dag som FN´s ”International Day for the Elimination of Racial Discrimination” og så er der fri entré for alle.

29. april 2024 112, Sønderborg

Masser af røg fra toilettet

29. april 2024 112

Mandag middag blev der ringet efter Station Sønderborgs brandmænd, fordim der kom røg fra det offentlige toilet ved Jernbanestien bag Sønderborghus. “En vi kender havde fyldt sprit og noget andet brandbart i en dåse og proppet servietter i, inden han satte ild til. Det skulle gi’ en masse røg”, sagde nogle unge mennesker på stedet […]

Læs mere...