Arbejder på finanseringsidé til landlige huse og virksomheder

11. marts 2015 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler
Anders Brandt mener, han har modellen til finansering af huse og virksomheder på landet.

Anders Brandt mener, han har modellen til finansering af huse og virksomheder på landet.

Enhedslistens Anders Brandt har haft grundigt gang i hjernecellerne for at finde en model, der gør det muligt at finansere huse og mindre virksomheder i landområderne. Det er lykkes ham at skrue en mulighed sammen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg har talt med nogle Christiansborg-politikere om modellen og de mener, den holder. Enkelte af landets ledende finansfolk siger det samme. Nemlig at det sandsynligvis er muligt”, siger byrådsmedlem Anders Brandt.

Han efterlyser nu nogle lokale mennesker, der har indsigt i finansering. Tanken er, at de sætter sig sammen og går Anders Brandts planer igennem og fortæller, om det er holdbare tanker, der er tænkt.

“Det skal gå stærkt, fordi jeg gerne vil lægge ideen på bordet på det næste økonomiudvalgsmøde”, siger Anders Brandt til SønderborgNyt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Anders Brandt har mailadressen: [email protected] og mobilnummer 61 33 34 83.

5. maj 2024 112, Sønderborg

Ild i en varebil

5. maj 2024 112

Lørdag aften kørte brandbiler fra Station Sønderborg til Sjællandsgade i Sønderborg, fordi der var kommet et opkald om, at en bil stod i flammer. “Det var en varevogn og vi slukkede ilden og vendte retur igen”, siger Beredskab Sønderborgs indsatsleder, Henrik Jacobsen til SønderborgNYT. Her er der billeder fra branden.

Læs mere...