Asylcenter Sønderborg ikke på lukke-liste

17. april 2015 Samfund Skrevet af: Ole Kæhler
Antallet af indkvarterede i asylcentrene er faldet, og vi har varslet alle operatører om en reduktion af kapaciteten. Det betyder, at vi tilpasser antallet af pladser, lyder det fra Thomas Mortensen, der er kontorchef i Udlændingestyrelsen.

Asylcenter Sønderborg er ikke på lukke-listen.

Asylcenter Sønderborg er ikke på lukke-listen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ifølge Udlændingestyrelsen lukker seks asylcentre, mens fire asylcentre bliver omdannet til såkaldte beredskabspladser, der kan tages i brug med kort varsel. oplyser TV2.

I nogle af tilfældene har det været forventet, at centrene skal lukke, mens der andre steder i højere grad er tale om om omstrukturering af asylcentrene. De fleste af lukningerne sker i løbet af foråret og forventes at være gennemført i slutningen af juni.

Ifølge Udlændingestyrelsen sker lukningerne af asylcentre i Hjørring, Jægerspris, Tisvilde, Thyborøn og Sigerslev. Asylcentrene, der omdannes til beredskabspladser, ligger i Vester Hjermitslev, Lindelse, Ebeltoft og Langå.

Artiklen fortsætter under annoncen

1. maj 2024 REGIONALT, Samfund

Klokken 12 hyler sirenerne og det gør mobiltelefoner også

1. maj 2024 REGIONALT

Den første onsdag i maj tester Beredskabsstyrelsen og Rigspolitiet alle landets sirener og det er anden gang, at alarmen også bliver testet på nyere mobiltelefoner. Det sker klokken 12.00, når sirenerne lyder med ‘Fare-signalet’, som er en tone, der gentages fire gange i løbet af 45 sekunder. Tonen stiger hurtigt og falder langsomt, og der […]

Læs mere...