Ole Bornedal på besøg i Cathrinesminde Teglværk

12. maj 2015 Broager Skrevet af: Ole Kæhler
I sidste uge havde gæsterne i Kulturmåned fornøjelsen af at opleve en aldeles dejlig koncert med Poul Dissing og Benny Andersen. Og i denne uge bliver det ikke mindre fantastisk. Det bliver bare anderledes.

Ole Bornedal har hovedrollen i Cathrinesminde Teglværk onsdag aften.

Ole Bornedal har hovedrollen i Cathrinesminde Teglværk onsdag aften.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er lykkedes for arrangørerne at få filminstruktør Ole Bornedal til at komme i aften og fortælle om det at skabe filmværker.
I foredraget vil Bornedal på underholdende vis, fortælle om filmkunsten – om rejsen fra idé til manuskript – fra manuskript til film. Hans årelange erfaring indenfor film og tv – vil tage os på en rejse fra Nattevagten til Vikaren og videre til Dina over USA og Hollywood, arbejdet med Stjernerne – og hjem igen – tilbage til 1864.
Artiklen fortsætter under annoncen

En fortælling – ikke bare om Bornedals egen lidenskab og passion for filmkunsten men også om hans karakterer i filmene, der ofte spejler det samme – i begejstring over livet på trods af alle krige og dæmoner.
6. maj 2024 Erhverv, Sønderborg

Hotel Alsik fejrer sine første fem år

6. maj 2024 Erhverv

I dag, mandag, er det fem år siden Steigenberger Alsik Hotel & Spa åbnede dørene for gæster – og frem til torsdag fejres fødselsdagen med en række supergode fødselsdagtilbud. I dag står Hotel Alsik som et fyrtårn på Byens Havn. ”Det var ikke let at finde frem til navnet til hotellet. Vi er jo nogle, […]

Læs mere...