Kulturnatten: Dans din hjerne i topform

17. august 2015 Gråsten Skrevet af: Ole Kæhler

 

Til Kulturnatten vil foreningen Dance All Over vise seks forskellige metoder til at blive klogere, få øget hjernekapacitet og reducere risikoen for demens med hele 76 procent.

Formanden for foreningen Dance All Over i Gråsten, Hans Jørgen Wollesen, og flere virksomhedsledere fra lokalområdet, har indgået et helt nyt og unikt samarbejde i forsøget på at skaffe de fornødne og hårdt savnede kapaciteter til de mange ubesatte stillinger inden for bl.a. mechatronic-industrien.
Artiklen fortsætter under annoncen

Hans Jørgen Wollesen

Hans Jørgen Wollesen

“Vi må erkende, at det er meget svært at få nye hjerner til at flytte til vores del af landet. Løsningen er, at “opgradere” de hjerner vi nu én gang har hernede – at toptune befolkningen til SELV at kunne udfylde stillingerne”, siger Hans Jørgen Wollesen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Løsningen er lige så simpel, som den er genial: Dans!”, siger formanden og henviser til et 21 år langt studie udført af forskere fra Albert Einstein College of Medicine i New York. Det har vist, at mennesker, der danser flere gange om ugen, forbedrer deres kognitive evner markant, hvilket vil sige, at de bliver skarpere til at lære og forstå ting.

Samtidig reducerer de risikoen for at blive demens med hele 76 procent!

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Dansene afsløres fredag aften

Når du lærer nye serier og sætter trin sammen, forbedrer du ikke bare din koordination og motorik, men hele din hjernekapacitet. Se mere her: http://socialdance.stanford.edu/syllabi/smarter.htm

Til Kulturnatten vil foreningen Dance All Over afsløre hvilke seks helt specielt udvalgte danse-forme, der netop er særligt egnede til få endnu mere gang i industrien i Sønderborg-området. “Jeg vil ikke udelukke, at dansene måske også kunne have en gavnlig virkning på beskæftigelsen indenfor andre områder, f.eks. offentlig forvaltning, landbruget, plejesektoren og ikke mindst turisme !”, siger Hans Jørgen Wollesen og opfordrer alle virksomhedsledere og andre interesserede til at møde op ved foreningens bod på Havnefronten på fredag og se og høre mere om konceptet.

Artiklen fortsætter under annoncen

“At virksomhederne så samtidig får medarbejdere med færre sygedage pga. øget fysisk velvære og ikke mindst en masse gode grin, er vel også værd at tage med”, siger den initiativrige formand .

Flere informationer kan fås på foreningens hjemmeside: www.danceallover.dk
30. april 2024 Erhverv, Sydals

Brugsuddeler glæder sig over Kegnæsvej åbnes igen

30. april 2024 Erhverv

Gennem længere tid har der været vejarbejde på Kegnæsvej i Skovby, men på fredag åbnes vejen igen for trafik. “Der bliver lagt asfalt på torsdag og fra fredag kan der køres på vejen”, siger brugsuddeleler Hansjørgen Bonde fra Dagli’ Brugsen i Skovby til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at vejarbejdet har været udfordring. “Og så har […]

Læs mere...