Premiere på Volley Challenge i Borgen

19. august 2015 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Som det første sted i Syddanmark kommer Volley Challenge til Sønderborg, når Borgen Shopping, Dansk Volleyball Forbund og den lokale volleyballklub SØVK inviterer til en aktiv, sjov og nytænkende udfordring.Volleyball_Spike

Borgen Shopping er i denne uge omdannet til en spændende volleyballverden af aktiviteter med 35 udfordringer og kidsvolleybaner i forbindelse med aktivitetsudstillingen Volley Challenge.

Artiklen fortsætter under annoncen

Volley Challenge går i al sin enkelthed ud på, at børn og barnlige sjæle på et hav af forskellige træningsstationer kan teste deres evner som volleyballspiller og udfordre hinanden, når de skal hoppe, blokere og smashe, som de professionelle gør det, skriver Dansk Volley Forbund i en pressemeddelelse.

Fredag kl. 16.00-18.00 kan gæsterne i Borgen Shopping se frem til en ekstra udfordring. Her kommer volleyball-landsholdets 197 cm høje Simon Bitsch og et af Danmarks største beachvolleytalenter Morten Overgaard til Sønderborg og udfordrer, motiverer og hjælper de besøgende i Volley Challenge.

Artiklen fortsætter under annoncen

Begge profiler er fra Syddanmark og var bærende kræfter på Middelfarts elitehold i Volleyligaen 2014, som vandt sølv i sidste sæson. Simon Bitsch har netop skrevet kontrakt med Marienlyst, hvor han skal hjælpe dem tilbage på tronen som Danmarks bedste volleyballhold.

Volley Challenge imod lokale volleytalentervolleyball-jpg

Artiklen fortsætter under annoncen


Som opstart på kultur- og idrætsnatten i Sønderborg, kæmper Simon Bitsch og Morten Overgaard imod tre lokale volleyballtalenter fra SØVK på fredag kl. 16.00-17.00.

Det bliver den 22-årige Casper Nissen, der sammen med to af de bærende kræfter på SØVK talentfulde U18-hold, Marie Gørtz, 17år og Camilla Elgaard Rasmussen, 17 år, tager udforingen op imod de to volleyballstjerner.

Klokken 17.00-18.00 kan alle fremmødte prøve kræfter imod de lokale talenter samt Simon Bitsch og Morten Overgaard.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se en smagsprøve på Volley Challenge her:
http://youtu.be/W__kvEEWteU