Havnbjerg Vandforsyningsselskab gør klar til at lukke

11. september 2015 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Havnbjerg Vandforsyningsselskab vil efter planen standse vandproduktionen i december 2015. Vandforsyningsselskabet, vil derefter bruge en del af 2016 til at afvikle alle de anlægsaktiver som Sønderborg Forsyning ikke overtager og afvikle gæld og hente tilgodehavender. Når det er sket nedlægges vandforsyningsselskabet.download (1)

Artiklen fortsætter under annoncen

I tilbuddet fra Sønderborg Forsyning indgår en del goder for forbrugerne, som automatisk aflæsning af vandmålerne, udskiftning af udtjente hovedledninger og ikke mindst lavere vandpriser.

Årsagen til at Havnbjerg Vandforsyningsselskab har taget den tunge beslutning at nedlægge sig selv, er de stigende krav fra ministerier og kommune til drift og hygiejne, som øger de faste driftsomkostninger. Da væsentlige dele af vandværket var udtjente, mente bestyrelsen at tiden var kommet til at overveje om det var formålstjenligt at fortsætte driften.

Artiklen fortsætter under annoncen

Havnbjerg Vandforsyningsselskab blev grundlagt i 1911 med navnet ”Vandforsynings-Selskabet for Hagenbjerg og Omegn. e. G. m. u. H. zu Hagenberg”.

 

2. maj 2024 Politik, Sønderborg

To partier vil ikke spare på fysio- og ergoterapi til børn og unge

2. maj 2024 Politik

Socialdemokratiet og Enhedslisten ønsker ikke at gennemføre besparelser på fysio- og ergoterapeuter, men vil foreslå at annullere besparelser for en million kroner på netop den støtte til børn og unge. Fordi det står klart, at de foreslåede besparelser på fysio- og ergoterapeutisk støtte til børn og unge ikke kan gennemføres uden kraftige forringelser for hjælpen […]

Læs mere...