Messe: Lækkerier fra Det Nye Spisested

9. oktober 2015 Augustenborg Skrevet af: Ole Kæhler

Klaus Græns fra Det Nye Spisested i Sønderborghus er naturligvis med på weekendens messe i Augustenborg.

Hassel- og valnødder i karamel.

Hassel- og valnødder i karamel.

Til venstre er der koldpresset raspolie fra Bornholm og ved siden af er der hvidvinseddike med chili.

Til venstre er der koldpresset raspolie fra Bornholm og ved siden af er der hvidvinseddike med chili.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg tager nogle spændende ting med derud. For eksempel en dejlig, forfriskende, rød augurke-relish og nogle syltede hassel- og valnødder i karamel”, siger Klaus Græns til SønderborgNYT.

Der er også flasker med koldpresset raspolie fra Bornholm. Der er tilsat rosmarin og rosa peberkorn.

“Og der er hvidvinseddike med chili, timian og hvidvin”, siger Klaus Græns. Naturligvis er det ikke alene med de

Agurkerelish

Agurkerelish

Artiklen fortsætter under annoncen

ting, han vil vise Det Nye Spisested frem for de tusinder af messegæster, der ventes at kigge indenfor i hallerne i Augustenborg.

Hvad han ellers har med, det ser man, når man står ved hans messestand.