14-årig pige fra Sønderborg Yacht-Club bedst i Danmark

26. oktober 2015 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Charlotte Bjerg Lorenzen fra Sønderborg Yacht-Club, blev hædret i Københaven ved en reception hos TORM sent fredag eftermiddag, som vinder af Torm Grandprix-serie, hvor hun er bedste danske pige i Optimistjollen 2015.

Charlotte Bjerg Lorenzen. Foto: Per Heegaard.

Charlotte Bjerg Lorenzen. Foto: Per Heegaard.

Artiklen fortsætter under annoncen

Charlotte Bjerg Lorenzen, som er 14 år, har sejlet optimist jolle siden hun var 7 år og har haft rigtig mange oplevelser med optimistjolle. I år har hun været i Spanien, Italien og EM Wales samt en masse stævner rundt omkring i hele Danmark.

“Jeg kan ikke komme i tanke om nogen sport som giver så mange oplevelser”, siger Chalotte Bjerg Lorenzen i en pressemeddelelse fra Sønderborg Yacht-Club.

Udover oplevelser giver sporten også udholdenhed, koncentration, en masseviden om vind og vejer samt en masse gode vener over hele landet, forsætter Charlotte Bjerg Lorenzen med et stort smil.

2. maj 2024 Sport, Sønderborg

Kommunen bakker op om skateboard-landskamp

2. maj 2024 Sport

Skateboardlandsholdene fra Danmark og Tyskland mødes til november til den første landskamp for skateboard på dansk jord. Det kommer til at foregå i Sønderborg Skatepark på Ringriderpladsen. Formålet med arrangementet er at lave et familievenligt event, hvor sporten, skateboarding, vises frem. Udvalget for Kultur, Idræt og Medborgerskab har godkendt at støtte arrangementet med 36.500 kr. […]

Læs mere...