Skansen: DR Ultra Galla – D’ Nice at være Nice

28. oktober 2015 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

downloadSnart indtager DR Ultra atter landet med musik, comedy og godt kammeratskab i Danmarks største galla-event sdrborgnyt_24okt-27novfor børn ‘Ultra Galla – D’ Nice at være Nice’.  Det er den 27. november kl. 19 i Skansen, værterne Jacob Riising, Sofie Linde og Joakim Ingversen sætter gang i festen, når DR Ultra kårer Danmarks bedste kammerat, uddeler flotte priser og hylder alle, der synes, at ‘D’ Nice at være Nice’!

Artiklen fortsætter under annoncen

Underholdningen bliver leveret af Wafande, sommerens store stjerner Page Four, MGP-vinder Flora Ofelia, Bubber, Nikolaj Stokholm og kendte tv-karakterer fra DR Ultras univers. Der er lagt op til et stort festfyrværkeri for det gode kammeratskab, og børn og voksne kan glæde sig til at opleve en liveforestilling ud over det sædvanlige, skriver DR Ultra i en pressemeddelelse.

Køb din billet HER

30. april 2024 Erhverv, Nordborg

Mikkel Friis-Thomsen er ny kommunikationschef i Danfoss

30. april 2024 Erhverv

Mikkel Friis-Thomsen bliver en del af Danfoss Group Communications & Public Affairs under ledelse af Kasper Elbjørn. Mikkel Friis-Thomsen er en velbevandret kommunikationsleder med erfaring i at drive kommunikationen i virksomheder med høj vækst og ambitiøse bæredygtighedsplaner. Mikkel har bl.a. drevet vellykkede internationale kommunikationsindsatser i både Vestas og Sydbank. Senest har han som chef for […]

Læs mere...