Mølleparken :Ældre Sagens it-kursus nomineret til en pris

11. november 2015 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

Ældre Sagens it-kursus på Mølleparken er nomineret til at modtage en pris i kategorien: Årets Frivillige Digitale Initiativ.

Den 19. november 2015 bliver årets bedste digitale initiativer kåret inden for de tre kategorier ”Årets Digitale Initiativ,” ”Årets Frivillige Digitale Initiativ” og ”Årets Omlægning af Post.”mølleparken3

Artiklen fortsætter under annoncen

Digitaliseringsstyrelsen har modtaget 90 indstillinger fra hele landet, og nu er 20 digitale initiativer blevet nomineret til de tre titler, skriver Digitaliseringsstyrelsen.

 Landets kommuner, statslige og regionale arbejdspladser, biblioteker, borgerservicecentre og frivillige foreninger er gennem de seneste måneder blevet opfordret til at sende eksempler på digitale initiativer til Digitaliseringsstyrelsen.

Ifølge Lars Frelle-Petersen, direktør i Digitaliseringsstyrelsen, er det godt at se, at interessen for kåringen har været så overvældende:

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi har modtaget indstillinger fra hele landet, i alt 90 har indsendt deres initiativer. Det er over al forventning og viser hvor meget godt arbejde, der bliver gjort for at bidrage til digitaliseringen. Jeg er spændt på, hvem juryen vælger – for der er rigtig mange gode initiativer,” fortæller Lars Frelle-Petersen og fortsætter:

”Blandt de 20 nominerede er der eksempler på, hvordan både frivillige organisationer og myndigheder samarbejder og hjælper unge, ældre og socialt udsatte med at lære at kommunikere digitalt med det offentlige. Der er også gode eksempler på, hvordan kommuner og myndigheder effektivt har arbejdet med at omlægge den fysiske post til digital post,” siger Lars Frelle-Petersen.
Artiklen fortsætter under annoncen

Nominerede til prisencomputer

  • IT-vejleder, Ældre Sagen I samarbejde med Brøndby Kommune
  • DigiSafe frivilliggruppe, Ligeværd
  • IT-kursus på plejecentret, Ældre Sagen Sønderborg
  • IT-projektet – socialt arbejde med hjemløse og IT, Projekt Udenfor
  • Artiklen fortsætter under annoncen

  • Opgradering, Fristedet og IT-huset
Vinderne vil blive kåret ved en prisfest i København d. 19. november.